Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

onsdag 8. september 2010

Huskjøp - hussalg

Lånt fra http://www.dinside.no/811925/faa-fradrag-naar-du-selger-boligen-med-tap

Nå er det en stund siden jeg blogget. Hadde til og med problemer med å huske passordet mitt inn her. Siden sist har alt stått på hodet i heimen. Leiligheten skulle gjøres klar for salg. Ved visning skal jo alt ut.....tenk da på de "få" bøkene jeg har hjemme. Var en skikkelig jobb å få pakket alt ned og kjørt det til lagring hos svigers. Resultatet ble veldig bra, men nå har vi ekko i stua og gangen. Tenk om man hadde hatt det så ryddig til daglig.

Da dagene kom for visning ble vi litt nervøse for det var ikke mange som møte opp. Det var noen spennende dager før selve dagen kom da salget skulle avgjøres. Allerede tidlig mandag kom det et bud, og vi var i gang. Innen kl 1230 var leiligheten solgt, og det hadde gått over all forventning! Så idag sitter jeg og min bedre halvdel med brede smil om munnen og planlegger oppussing i vårt nye hjem. Akkurat nå er livet normalt igjen. Man får sove om natten og hverdagen går sin vante gang. Nå ser vi fram imot å overta vårt nye hjem, få satt i gang med oppussing og flyttet inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar