Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

fredag 24. september 2010

Utfording - bøker

Jeg fikk en utfordring av Hilde

Hvilken bok leser du akkurat nå?
"Doktor Proktors prompepulver" av Jo Nesbø (Leser den for guttungen)

Hvor liker du best å lese?
Du ser meg alltid med nesa ned i en bok på toget/bussen til og fra jobb, men favorittstedet hjemme er nok sofakroken eller i senga.

Hvilken bok skulle du ønske at ble filmatisert?
Er ikke så veldig opptatt av om bøkene jeg leser blir filmatisert. Synes nå at Harry Potter filmene er bra, og filmene som er basert på Stieg Larssons "Millennium-serien" er knall bra.

Hva er favorittboka di?
Jeg har mange favorittbøker, men kan nevne noen:
"Millennium- serien" av Stieg Larsson
"Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd
"Boktyven" av Markus Zusak

Ellers leser jeg mye krim, og liker blant annet bøkene til Camilla Läckberg, Henning Mankell, Unni Lindell og Karin Fossum.

Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene?
Denne var litt vanskelig....er i oppussingsstadiet så det blir ikke mye tid til bok før nærmere jul, men har "Sukkerungen" av Unni Lindell liggende så får kanskje begynne med den. Ellers blir det vel å fortsette med "Doktor Proktors tidsbadekar" og Doktor Proktor og verdens undergang. Kanskje." av Jo Nesbø.

Hva syns du er den fineste forsiden på en bok?
Er ikke så veldig opptatt av forsiden på en bok. Det vikstigste er innholdet synes nå jeg. Fant en fin bok på ARK her om dagen som ikke egner seg på trykk (kan vel si så mye at det var en STOOOOOR oppslagsbok om mens edle deler).


Jeg utfordrer videre : Trine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar