Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

mandag 13. desember 2010

Godterilagedag 11 desember 2010 / Dåp 12 desember 2010

Dagen startet med et et brak og hyl i trappa kl 0730 idag. Skal si jeg var raskt ute av senga, og stod nede i stua før jeg fikk sukk for meg. Guttungen hadde ramlet i trappa. Skikkelig smell i ryggen som hovnet skikkelig opp. Det var bare å sette seg i bilen og kjøre på legevakta for en rask sjekk. Heldigvis var det ikke noe mer alvorlig enn en meget forslått rygg. Stakkars gutten min. 

Så bar det avgårde til Bauhaus i Vestby for å få kjøpt inn lister og annet dill dall som snekkeren trenger for å få ferdig kjøkkenet. Da vi var ferdig der var det en hårklipp til hele familene som stod på planen. Mine to menn ble fort ferdig og dro hjem til svigers, mens jeg ble sittende en time lenger. Handlet litt mat før jeg dro hjem til svigers for å hjelpe til med å lage godteri og sild til jul. Kvelden ble avsluttet med rakfiskelag (og pølser for barna).

Søndag var det tid for barnedåp i Råde kirke. Min lille nevø, Vemund Johan stod i sentrum, og selv om han ikke kommer til å huske denne dagen var vi mange der som kan mimre for han når han blir eldre. Med deilig mat, kaker og familiemedlemmer var stemningen intim og koselig. Torbjørn var veldig stolt for han fikk være med opp da Vemund ble døpt og tørket hodet hans etter at presten hadde "sølt (som Torbjørn sa)" vann på hode.

Dette var min helg. Ikke rom for pauser og slappe av, men det kan man gjøre når man blir gammel:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar