Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

mandag 10. mai 2010

Lillegutt 6 år


Da var årets barnebursdag over for denne gang. Blir litt liv i leiligheten med ni 6-åringer, men det viktigste er vel at guttungen ble fornøyd. Han fikk masse fine presanger, blant annet: klokke, Nintendo DS spill, fotball drakt, fotball, sparkesykkel, film, lasersverd og insektshåv. Selve dagen er ikke før om noen dager så da vanker det nok litt flere gaver fra mamma og pappa.

Han bestilte selv hva som skulle spises. Det ble grillet pølser i lompe og/eller brød, og sjokoladekake og muffins til dessert. Dessuten ble det satt fra potetgull, og skal si det falt i god jord hos gjestene. Det forsvant fortere enn man klarte å si gratulerer med dagen:)

Dagen ble avsluttet med besøk fra kjelemonsteret, som innimellom er ganske snill. Han legger nemlig en overraskelsespose under kjelen, men kjelemonsteret kan også være en liten skøyer som legger igjen f.eks en sokk, gulerot eller noe annet rart. Alle barne var heldige og fikk hver sin overraskelsespose.

Den dagen tok det ikke lang tid før bursdagsbarnet sovnet da han la seg. Tar på å være bursdagsbarn:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar