Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

torsdag 8. juli 2010

Kristiansand Dyrepark
Da har vi vært tre dager i kristiansand. Vi kom ned mandag ettermiddag og brukte tiden på å gå rundt i byen. Vi havnet til slutt på en restaurant hvor vi spiste en bedre middag, tok en kald pils og nøt solen. Hotellet vårt lå midt i byen, men med vindu ut mot bakgården ble vi ikke forstyrret av bråk og trafikken.

Når man er i Kristiansand er det obligatorisk å dra i Kristiansand Dyrepark, så tirsdag morgen spiste vi frokost på hotellet og satte kursen mot parken. Der ble vi møtt med kø for å få kjøpt billetter, men køen gikk greit unna, og ikke lenge etter var vi inne. Da satte vi kursen mot Kjuttavika og Kaptein Sabeltanns verden. Der fikk vi kjørt båten "Grevinnen (tror jeg båten helt)" som ute på vannet møte "Den sorte dame" og det ble skutt med kanoner. Guttungen var helt med....dette var store greier. Etterpå tok vi turen til Kardemommeby, og der ble det en tur med Kardemommeby trikken på øverste dekk. Etterpå var vi i røverenes hus, og der var det jaggu bare en løve som var hjemme. Det er masse å se i en så stor park. Vi var der en hel dag, og vi fikk til og med sett Julius (mammas barnedoms helt).
Etter en hel dag i parken dro vi tilbake til hotellet, og slappet litt av før vi ruslet ned på brygga for å spise middag. Det ble bestilt reker og blåskjell. Guttungen bestilte pølse og pommes fritz, men det han spiste mest av var blåskjellene til han far og rekene til ho mor. Han elsket blåskjell ihvertfall!

Etter middagen dro vi tilbake til hotellet og gjorde oss klare for Kaptein Sabeltann show i parken. Showet begynte kl 23, og det ville bli sent for en liten gutt, men han holdt ut. Det var et fantastisk show, og denne gangen med Terje Formoe tilbake i rollen som Kaptein Sabeltann. Guttungen var helt med, og ropte og sang for full hals. Billettene våre fikk vi ikke kaste for de skulle han ta vare på, så jeg legger et bilde av de her så har jeg dem hvis han skulle rote de bort (for det tror jeg vil være helt krise). Det ble en sen kveld på guttungen. Tror han var i seng 01:30 den natten, men han var meget fornøyd med forestillingen. Han sov til 09 dagen etter, og etter frokost var han igjen klar for en ny dag i parken.
Vi var i parken onsdag, og hovedtingen den dagen var å ta tømmerrenna. Mor mannet seg opp til høyt fall og en bløt opplevelse. Turen var verdt opplevelsen av å sitte sammen med en ellevill 6 åring som hylte av fryd da vi var på vei ned 13 meter! Etter mange timer i parken onsdag satte vi kursen mot Oslo igjen. Tror guttungen synes det var deilig å komme hjem igjen. Borte bra, men hjemme best.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar