Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

søndag 4. juli 2010

Ny krimhistorie skrevet av undertegnede

Blodig maleroppdrag - Del 2


Kriminaletterforsker Ludde brukte store deler av fredagen til å samle bevis for å finne ut hvem som hadde begått et så kaldblodig mord på malermester Monica. Bevis og spor var det masse av, og på slutten av dagen ble de mistenkte satt i varetekt. Malermesteren mor hadde blitt fanget til slutt på kjøkkenet der hun hadde gjemt seg. De mistenkte lagde et sabla leven på fengselcellen de delte.
Da kriminaletterforsker Ludde var på en kort tur ut for å lette på trykket sitt klarte svart trosten og skogsduene rømme fra fengselet. Ludde tok det hele med ro for under sin luftetur hadde tankene kommet til han, og han slo fast at svart trosten og skogsduene var uskyldige. Det var på tide å ta et møte med de andre mistenkte i saken.

De var alle samlet, malermesterens mor, broren og kriminaletterforsker Ludde. De ventet kun på en til, som var litt forsinket pga trafikken, nemlig malermesterens far som hadde funnet liket av sin datter. Han var et viktig vitne i saken og derfor satt de alle å ventet. Stemningen var anspent, og de to mistenkte prøvde hele tiden å forklare kriminaletterforsker Ludde at de var uskyldige. Alt til sin tid sa Ludde, og samtidig kom malermesterens far inn døren.

Penger er løsningen på dette mysteriet sa Ludde. Hvilke penger lurte malermesterens mor på. Du burde sjekke kontoen din der du har alle de 36 millionene du vant på vikinglotto for en måneds tid siden sa Ludde. Hvordan vet du om de sa Malermesterens mor, det er ingen andre enn meg som vet om de. Det er nok en til her i rommet som viste om de pengene sa Ludde, og så direkte på faren. Faren prøvde å storme ut av rommet, men ble hindret av kriminaletterforskeren. Nå skjønner jeg ingen ting. Dette må du forklare nærmere for meg sa moren. Jo nå skal du høre, da din mann fant ut at du hadde disse pengene hakket han seg inn på banken og førte over alt til en hemmelig konto i Sveits fortalte Ludde. Da er det han som har tatt malermester Monica av dage hylte moren. Hun fant ut hva hennes far hadde gjort og dermed måtte hun ryddes av veien gråt moren. Der tar du feil sa Ludde. Din mann hadde nemlig en medarbeider som ikke er her idag fortsatte Ludde. Jeg har sendt ut etterlysning på interpol så vi får håpe vedkommende blir tatt. Men hvem er det da som har drept min kjære malermester Monica om det ikke er min mann hulket moren.

Jo det skal jeg forklare nå sa Ludde. Det har seg nemlig sånn at det eksisterer ikke noe lik. Jeg har selv sjekket med obduksjonsavdelingen her og de har ikke fått inn noe lik som er malermester Monica forklarte Ludde. Nå skjønner jeg ingenting sa moren. Kanskje du vil forklare sa Ludde og snudde seg mot faren.

Da jeg fant ut av dette med pengene til min kone la jeg og min datter en plan om å tømme kontoen og rømme sammen til et ukjent sted. Vi iscenesatte mordet og avtalte at jeg skulle finne henne og hjelpe henne ut av landet. Vi avtalte at jeg skulle komme etter, men det ser ut til at jeg har blitt lurt selv forklarte faren. Men hvor er min datter nå spurte moren.

Det jeg vet så langt sa Ludde er at deres datter har blitt observert på vei til Stillehavsøyene sammen med en mannlig bekjent av dere forklarte Ludde. Hvem sa de to i kor...............

Deres danske nabo sa Ludde, og det ble helt stille i rommet.

                                                          
                                                            The End

1 kommentar: