Bildet mitt
Jeg heter Monica, og bor i Oslo (kommer opprinnelig fra Østfold). Jeg bor sammen med mine to menn og alle hybelkaninene våre. Er en blid og glad jente. Litt gal innimellom, men hvem er ikke det!

fredag 2. juli 2010

Ny krimhistorie skrevet av undertegnede

Blodig maleroppdrag - Del 1

Tidlig fredag morgen satte malermester Monica seg i sin nye bil, og satte kursen mot sitt nye maleroppdrag. Solen var på plass og kjøreturen så ut til å forløpe seg uten problemer helt til hun kom til Moss. Da hørte hun plutselig en underlig lyd i hjulet på bilen. Smart som hun var stoppet hun og mobiliserte halve Østfolds befolkning. Til slutt dukket den reddende prinsen opp, og så på problemet. Det viste seg da at hjulene på bilen ikke var festet fast fra verkstedet sin side. Det kunne gått riktig ille for malermester Monica, og oppdraget stod i fare for å bli utsatt. Prinsen kunne mer enn sitt ABC, og vips var hjulene festet igjen. Lykkelig kjørte malermester Monica videre mot sitt nye oppdrag. Vel framme (2 timer forsinket!) ventet malermesterens mor med spann og koster. Stigen var satt fram og alt var klart for arbeid. Det ble malt noen  timer før det ble servert deilig lunsj, og jaggu ble det ikke tid til en liten lur på sofaen før neste økt.
Da neste økt begynte var humøret på plass. De sang sanger ("Her kommer Pippi Langstrømp") og de prøvde å lage lydene til svart trosten og skogsduene. Kan vel nesten si at det var godt det kun var malermester monica og hennes mor som var tilstede ellers hadde nok ikke veien til psykriatisk avdeling vært særlig lang. Etter 2 timer intens jobbing begynte humøret å dale hos begge. Malermesteren begynte å mobbe sin mor, og male henne litt på armer og bein. Litt senere ble malermesteren Monica funnet på verandaen med en kniv i magen av sin far, og det var blod overalt. Mordgåten er fremdeles ikke løst. Hvem kan ha gjort noe så grusomt? En yngre bror som kanskje ville ha den nye bilen hennes? Eller Svart trosten og skogsduene siden det ble funnet røde fotspor etter dem på verandaen eller hennes mor som plutselig var sporløst forsvunnet?                                            Fortsettelse følger...........

3 kommentarer:

  1. Jeg tror det er den danske naboen som ble gal etter en hel dag med kakling og synging fra nabohuset:)

    SvarSlett
  2. også har den danske naboen tatt mor til fange, slik at de forsikrer seg om at kaklingen ikke skal forstyrre sommerferien... ?

    SvarSlett
  3. Den danske naboen er nok innvolvert ja, men dere får nok vente i spenning:-)

    SvarSlett